REGULAMENT DORfest 2017

Prin participarea la acest eveniment va obligati sa acceptati si sa respectati regulamentul stabilit de catre organizatori.

ACCESUL ÎN ZONA FESTIVALULUI

Intrarea la festivalul "DORfest" poate fi realizata doar in baza biletului si a bratarii oferite la punctele de control. Acestea vor fi verificate pe tot parcursul desfasurarii festivalului.

Detinatorii biletelor vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi la intrarea in spatiul de festival. Biletul si bratara se pastreaza pe tot parcursul festivalului. Accesul persoanelor in incinta festivalului se va face doar pe la intrarea publicului. In caz de pierdere, instrainare sau rupere/taiere voluntara a bratarii, aceasta isi pierde valabilitatea, persoanei in cauza fiindu-i negat accesul inapoi in incinta festivalului.

Odata cu achizitionarea biletelor de festival, se accepta implicit si urmatoarele reguli:

ACCESUL COPIILOR IN ZONA DE FESTIVAL

Copiii pana in 18 ani au acces pe teritoriul festivalului doar insotiti de adulti.

Copiii pana in 10 ani beneficiaza de acces gratuit la festival.

DOVADA VARSTEI

Va rugam sa nu fiti ofensati de cererea unui act de indentitate daca comerciantii il solicita. Uneori genele romanesti lucreaza miraculos in pastrarea aspectului fizic, asftel trebuie sa ne asiguram ca nu comercializam bauturi alcoolice si tutun tinerilor in varsta de pana in 18 ani. Comercializarea tutunului si alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisa prin lege.

CAMPING

Instalarea corturilor este permisa doar in spatiul destinat campingului. Este INTERZISA aprinderea focului, in afara zonei de camping sau orice alta activitate, care ar putea duce la deteriorarea mediului inconjurator sau a sanatatii participantilor la festival.

PARCAREA

Parcarea auto este situata in apropiere de zona festivalului, este pazita si nu se taxeaza.

PERSOANE CU DIZABILITATI LOCOMOTORII

Fiecare persoana cu dizabilitati locomotorii are dreptul la un singur insotitor. Accesul se va face numai pe baza biletelor valide (inclusiv pentru insotitori). Persoanele care detin un act doveditor al dizabilitatii locomotorii si doresc achizitionarea de bilete la DORfest sunt rugati sa contacteze din timp organizatorii la adresa contact@dorfest.md.

OBIECTE INTERZISE IN FESTIVAL

CA URMARE A REGULILOR FOARTE STRICTE IN PRIVINTA OBIECTELOR INTERZISE, PERSOANELE RESPONSABILE CU SECURITATEA ȘI MONITORIZAREA FESTIVALULUI VOR PERCHEZITIONA IN DETALIU FIECARE PARTICIPANT ȘI ORICE OBIECTE INTERZISE DESCOPERITE IN URMA VERIFICARII VOR FI OPRITE LA POARTA, FARA CA ORGANIZATORUL SA-ȘI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU ELE.

Orice act de huliganism sau altercatie va fi pedepsit.

In situatia in care unui Participant i se gasesc obiecte ilegale, Organizatorul il va preda autoritatilor.

OBIECTE PERMISE IN FESTIVAL

ORICE ASTFEL DE PRODUSE SUNT PREMISE DOAR DACA SUNT INSOTITE DE SCRISOARE MEDICALA SAU ORICE ALT DOCUMENT INLOCUITOR ACESTEIA ȘI CU MAXIM O DOZA ZILNICA.

IN ZONA DE CAMPING SUNT INTERZISE URMATOARELE

OBIECTE PERMISE IN CAMPING

ANIMALE DE COMPANIE

Participarea la festival cu animale de companie este permisa. Animalele de talie mare este obligatoriu sa detina accesorii de protectie in zona gurii pentru a evita incidente in timpul festivalului.

CURATENIA

Pentru a pastra curatenia in zona evenimentului, va rugam sa utilizati cosurile de gunoi amplasate in perimetrul festivalului.

COMERCIALIZARE / SAMPLING

Desfasurarea activitatilor comerciale si de sampling fara acordul organizatorului nu este permisa in perimetrul festivalului.

INFORMATII / OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube produse.

PROGRAM

Organizatorii isi rezerva dreptul de a introduce modificari in programul si regulamentul festivalului. Festivalul "DORfest" este un open-air, in acest context, organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa-si ia paturi, haine de seara friguroasa si buna dispozitie.

BILETE SI BRATARI

Vizitatorii sunt admisi la Festival la orele si conform conditiilor specificate pe Biletul acestora. Prin cumpararea unui Bilet valid fiecare Participant isi asigura dreptul de a participa la Festival, cu obligatia de a-si cunoaste drepturile si obligatiile din cadrul acestuia.

Participarea la Festival se face utilizand unul din urmatoarele tipuri de Bilete:

Participarea la Festival se face si utilizand invitatia (care vor fi asimilate Biletelor):

Este responsabilitatea Cumparatorului Biletului de a nu posta imagini pe internet cu biletele /abonamentele achizitionate. Biletele/abonamentele asigura accesul unei singure persoane in Festival.

IMPORTANT ! Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor, precum si vanzarea la suprapret a biletelor si/sau abonamentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i sanctiona pe cei care vor fi gasiti ca desfasoara astfel de activitati, cat si de a anula biletele/abonamentele respective.

Biletele nu sunt vandute direct de DORfest, iar plata acestora nu este procesata direct de DORfest. Biletul prin care se autorizeaza participarea la Festivalul relevant este vandut Cumparatorului Biletului de iticket.md, (astfel cum este cesionat acest drept de DORfest). Toate platile se fac prin partenerul nostru. Organizatorul garanteaza doar valabilitatea Biletelor vandute prin reteua acestui Partener Contractual.

Informatii suplimentare cu privire la conditiile detaliate aplicabile cumpararii de Bilete online sau in format fizic sunt furnizate iticket.md care vande Bilete pe www.iticket.md, in special in legatura cu urmatoarele aspecte: plata si metode de efectuare a platii, facturare, prelucrarea datelor si rambursare.

Nu se va acorda nicio rambursare in cazul in care Cumparatorul Biletului sau persoana – alta decat Cumparatorul Biletului – care se afla in mod legal in posesia Biletului sau a Bratarii nu doreste sa participe sau nu poate participa la Festival din orice motiv (altul decat cauze de forta majora) sau daca Vizitatorul pleaca de la Festival inainte de momentul pana la care ar fi avut dreptul sa participe la Festival. Pierderea Biletului duce la pierderea dreptului de a participa la Festival.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul Biletelor fara a fi nevoie de instiintare prealabila.

Detinerea legala a Biletelor confera dreptul de a primi Bratari, dupa ce Biletele sunt validate, colorate in functie de tipul Biletului.

Dupa schimbarea Biletului cu o Bratara, Bratara include drepturile si obligatiile prevazute de Bilet.

DORfest va inregistra si conecta Bratara la o anumita persoana pe parcursul procedurii de intrare si, in cursul acestei proceduri, va solicita verificarea identitatii personale printr-un document de identificare personala care sa contina fotografia titularului. Daca persoana care intentioneaza sa intre la Festival refuza sa se conformeze unei astfel de cereri adresate de DORfest, aceasta din urma va avea dreptul sa invalideze Bratara fara nicio obligatie de rambursare a pretului de cumparare, si sa refuze sa permita intrarea acelei persoane la Festival.

Bratarile sunt netransferabile.

Vizitatorii au obligatia de a purta Bratarile, pe durata de valabilitate a acestora, la incheietura mainii sau, in cazuri exceptionale si bine justificate, in alt loc vizibil, cu conditia ca Bratara sa nu poata fi scoasa fara a fi deteriorata. Organizatorii Festivalului pot inspecta Bratarile la intrare, la iesire si in toata zona si pe intreaga Durata a Festivalului.

Vizitatorul este pe deplin raspunzator pentru orice deteriorare sau pierdere a Bratarii.

Bratarile Deteriorate – care au fost resigilate sau taiate, al caror sistem de inchidere a fost deschis, cele avand un diametru mai mare decat pumnul purtatorului sau la care s-a intervenit in orice fel etc. – nu sunt valabile. DORfest nu va inlocui bratarile deteriorate sau pierdute. Participantii cu Bratari nevalabile isi pierd dreptul de a se afla in zonele Festivalului si li se poate cere sa paraseasca Zona Festivalului. In cazul pierderii, deteriorarii de orice fel a Bratarii, Participantul este obligat sa-si cumpere un Bilet nou pentru ziua respectiva daca doreste sa ramana in Zona Festivalului. Daca bratara se dovedeste ca a fost deteriorata in mod fraudulos, Participantul este obligat sa achizitioneze un Bilet de o zi indiferent ca mai doreste sau nu sa ramana in Zona Festivalului.

In cazul in care, atunci cand intra la un Festival, detinatorul Biletului este suspectat de dobandirea ilegala a Biletului, DORfest isi rezerva in mod expres dreptul de a solicita detinatorului Biletului sa prezinte documente si/sau certificate prin care sa verifice dobandirea sau achizitia legala a Biletului, dreptul de a evalua daca acestea sunt suficiente, iar in lipsa unui document sau certificat satisfacator isi rezerva dreptul de a invalida Biletul fara nicio obligatie de rambursare a pretului de cumparare si de a refuza intrarea la Festival.

REGULAMENT EXPO PARTICIPARE "DORfest 2017"

Zona Gastronomica, Expozitionala Si Cea De Activitati Trebuie Sa Fie In Perfecta Armonie Cu Tematica Evenimentului. De Aceea Va Rugam Sa Cititi Cateva Detalii Organizatorice:

TAXA DE PARTICIPARE: Se comunica prin email la adresa: contact@dorfest.md