Dorul este cuvantul-imparat al limbii romane, un cuvant al Inimii si al Visului...

“un cuvant al stiutului si nestiutului, al limitatiei si nelimitatiei, al concretului si abstractului, al atractiei de ceva determinat si al pierderii in ceva indeterminat.”
(Constantin Noica)

Amenajam 2 zone speciale

Culmea Dorului

Daca ai doruri pe care le poti lasa la vedere sa inspire si pe altii, treci pe la Culmea Dorului sa pui pe foaie toate dorurile-dorinte. Dupa ce esti multumit de ele, ia un cleste si agata-l pe culme sa se usuce. Seara le strangem pe toate si le aruncam in RUG, la party!

Sacul Dorului

Sacul Dorului este zona în care vii sa declari doruri ASCUNSE, doruri care te inalta sau coboara, te bucura sau dor, cele pe care vrei sa le lasi doar pentru tine. Penita si hartia te asteapta acolo. Dupa ce-l declari, pune-l in sac si asteapta seara sa il stingem impreuna.

Cand se lasa seara si stelele apar

Strangem doruri declarate si dam start la party

Alaturi de DJ, in jurul rugului, punem pe foc dorurile si le stingem pe toate. #RugParty sau Marea Eliberare se intampla sambata seara.

Daca esti un spirit liber, o sa iti placa!

In 2016, a inceput aventura DORfest. Am declarat DOR traditiei si pe 11 Septembrie 2016 a fost organizat primul festival din zona de Nord al Republicii Moldova, in care 3 localitati din 3 tari diferite au semnat un acord de infratire ce presupune sustinerea si dezvoltarea locala reciproca prin spirit si taditie stramoseasca - romaneasca.

Continuam povestea Dorului si in 2017!